Hei! Olen Serafiina Edelmann

................

Olen kliininen hypnoterapeutti (2016), elämäntapamuutoksen ammattilainen ja vankka tuki vaikeissa elämäntilanteissa. Olen kehittänyt Hypnolaihdutus-metodin ja Unelmakartta® -metodin. Toimin myös meditaatio-ohjaajana ja opettajana sekä usean mitaleilla nähdyn MM-tason urheilijan henkisenä valmentajana.

Serafiina Edelmann, kliininen hypnoterapeutti

Olen loputtoman kiinnostunut ihmisistä ja heidän elämäntarinoistaan, ja minulla on aito halu auttaa ja etsiä ratkaisuja.

................

Suurin muutos minussa itsessäni on tapahtunut aikanaan juuri hypnoosin myötä, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kun sain makeanhimon ja stressin ja 15 vuoden unettomuusputken taltutettua itseltäni hypnoosilla, laihduin kaikkiaan lopulta lähes 50 kg ja nykyisin nukun yöni levollisesti. (Niin levollisesti kuin 2020 syntyneen pikkutytön äitinä voin.) Sen lisäksi että teen omalla vastaanotollani töitä, valmennan, ja laulan edelleen aika ajoin, olen myös kehittänyt uusia metodeja miettiä tulevaisuutta ja muuttaa sitä. Unelmakartta® on yksi näistä, ja uutta tulee sillä olen luova ja innovatiivinen!

Pidän myös Facebookissa ryhmää, joka löytyy omalla nimelläni. Sieltä löytyy ilmaisia hypnoositallenteita sekä säännöllisesti live-ryhmähypnooseja, joita kannattaa tulla kuuntelemaan.

Unelmaworkshopit, joissa käytän Unelmakartta® -metodia ovat olleet pidettyjä, samoin Stressi alas itsetunto ylös -ryhmät. Tuskin maltan aina odottaa, että pääsen niitä pitämään. Ne inspiroivat minuakin.

Taustani ja opintoni

Asuin 2009-2017 Lontoossa, jossa työskentelin oopperalaulajana esiintyen Britanniassa ja Italiassa arvostetuilla ooppera-areenoilla, ja opiskelin hypnoterapiaa. Mielen hallinta ja meditaatio olivat olleet minulle tärkeitä asioita jo vuosikausia sillä käytin meditointia ja itsehypnoosia rooleja harjoitellessani jo kauan ennen kuin aloitin hypnoosi-opiskeluni. Hallitsin lavalla oman stressini ja esiintymisjännitykseni ennennäkemättömän hyvin juuri hypnoosilla. Oopperalaulajana olen tottunut työskentelemään kovan paineen alla. Esiintymiset olivat aina live-tilanteita yleisön edessä jolloin piti aina onnistua. Kokemukseni ammattiesiintyjänä auttaa minua työssäni nyt valtavan paljon sillä ymmärrän omasta kokemuksestanikin onnistumisen paineita sekä esimerkiksi juuri esiintymisjännitystä joka on hyvin yleinen aihe miksi minuun otetaan yhteyttä.

Valmistuin 2016 Britannian terveysviranomaisten hyväksymästä koulutuksesta kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Suoritin opintoni ICH Hypnosis koulussa Lontoossa. Sen lisäksi olen opiskellut meditaatio-ohjaajaksi ja opettajaksi Graham Nicholssin kurssilla. Juuri nyt teen jatko-opintoja ja opiskelen Harvardin etäohjelmassa neurologiaa. Yksi elämäni tavoitteista on oppia aina jotain uutta. Se pitää mielen virkeänä ja inspiroituneena.

Olen työskennellyt kliinisenä hypnoterapeuttina jo vuodesta 2016 lähtien. Ensin Britanniassa ja vuodesta 2017 lähtien Suomessa. Ensin praktiikallani Lapinlahden vanhassa sairaalassa ja nyt pandemian aikana ja sen jälkimainingeissa etänä.

................

Työni on monipuolista sillä työskentelen yksilöasiakkaiden parissa joiden ongelmat saattavat liittyä vaikka uran etenemiseen, omaan bisnekseen, tai unettomuuteen, masennukseen, tupakoinnin lopettamiseen, painonhallintaan, tai vaikka jännittämiseen joka voi tehdä työpäivistä todella hankalia. Kohtaan ihmisiä joiden elämä on muuttunut yllättävästi ja näiden yllätysten tuomia kriisejä helpotan myös hypnoosilla.

Olen hoitanut lentopelkoa, ahdistusta, stressiä, sekä valmentanut urheilijoita. Lajeina on ollut mm. jääkiekko, cheerleading, juoksijoita, voimistelijoita ja jalkapalloilijoita. Lajivalmennuksessa ei oikeastaan ole tärkeää tunnenko lajin sillä valmennan ihmistä, en lajia. Sen vuoksi olen saanut erinomaisia tuloksia aikaan monessa eri lajissa. Urheilijoiden suorituspaineet, motivaation ylläpito, itsetunto tai jonkin asian ratkaisu on kiinni siitä että mieli on tömäkästi harjoittelussa mukana. Valmennettaviani on nähty kärkisijoilla MM-kilpailuissa sekä Olympialaisissa. Valmennan kotimaassa sekä ulkomailla maajoukkueleireillä sekä yksilöinä näitä urheilijoita.

Nyt voit oman kotisi rauhassa nauttia hypnooseistani ja valmennuksestani verkkokurssien muodossa!

Tutustu kursseihin (tulossa pian!)

Tilaa uutiskirje

....................

Saat tiedon heti ensimmäisenä uusista hypnoosi-verkkokursseista. Saat myös kutsun viikottaiseen maksuttomaan hypnoosiin Serafiinan kanssa.

Liity Facebook-ryhmään

....................

Serafiinan Facebook-sivulta löydät ilmaisia hypnoositallenteita sekä voit osallistua joka sunnuntaiseen live-ryhmähypnoosiin. Kannattaa tulla kuuntelemaan!

Liity hypnoosiryhmään

Palautteita Serafiinan hypnoosista

"Ajattelin kiittää sinua antamastasi avusta. Tahmeus on hävinnyt arjestani, ja ilo palailee aina vain enemmän! Kiitos siitä! Tykkään tosi paljon myös kauniista ja soljuvasta äänestäsi, saatan kuulla sen yhä vieläkin."
"Oli kyseessä sitten uralla eteneminen tai omien tavoitteiden, unelmien, saavuttaminen, tai jos sulla on jotain blokkeja esimerkiksi rahan tai lasikattojen kanssa, niin ehdottomasti suosittelen Serafiinan hypnooseja."

-Anja